Certificaten beschikbaar

Er zijn en komen weer certificaten beschikbaar door vertrek van leden en door keuze om op eigen dak panelen te leggen. Op dit moment is er geen wachtlijst om deze certificaten aan te verkopen, daarom willen wij een beroep doen op u. Wellicht heeft u buren die interesse hebben getoond of heeft u een warmtepomp aangeschaft waardoor u zelf wilt bijkopen.

Nu de teruggave van energiebelasting tegenvalt zult u zich wellicht afvragen hoe interessant deelname nog is voor uzelf of buren. Heel precies kunnen we u dat nog niet voorrekenen, maar bij de nog te plannen ALV laten we zien dat de hoge energieprijzen ook voor extra inkomsten zorgen. Per kilowatt ontvingen we in het afgelopen kwartaal ruim 17 cent i.p.v. 8 cent in dezelfde periode van 2021.

Denk er eens over na. U doet uw mede-leden een plezier, maar u kan wellicht ook een nieuw lid enthousiasmeren. Nodig ze uit voor de ALV of laat ze contact opnemen met een bestuurslid.

Ondertussen willen we de website van Zonopnederland van harte aanbevelen voor meer informatie over zonnepanelen en de energietransitie.